Máma

Máma

Anotace: Věnováno mámě...

Ukolébavka tichá
zpívaná s láskou uzlíčku na klíně.
Zní mi v uších dodnes
a poupě úsměvu v květ se rozvine.

Pohlazení po duši,
které jen jedna osoba umí dát.
Přitul se, mami,
jdeme snít, dnes nepůjdem spát.

Světlo mého života
jedna žena z masa a kostí.
Dokud je na světě,
nehrozí útok nezvaných hostí.

(Samoty a citů vraždy)

Maják na moři,
na konci tunelu života jasná zář,
až přijde den, kdy nebude,
nekonečné vodopády skropí mou tvář…

(Mámě s láskou
P.S. NAVŽDY)
Autor Prinzeschen, 27.08.2012
Přečteno 463x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Gregy, srozumeni
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ujetý...

04.09.2012 09:06:19 | Nikotin

Díky.

04.09.2012 17:10:00 | Prinzeschen

Básně pro mámu a o mámě...plné citu...na to mám slabost.
I když se mi opravdu líbí jen první dvě sloky.

27.08.2012 18:53:44 | Gregy

Lepší než nic :) Třeba se to časem ještě zlepší...;)

27.08.2012 19:12:52 | Prinzeschen

Nadherne vyznani...***

27.08.2012 09:41:43 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí