NEÚPROSNÝ ČAS

NEÚPROSNÝ ČAS

Anotace: stále běží mimo nás

Stokrát nic umořilo osla
I jí trpělivost došla
když se nedočkala
dobrých zpráv posla

Ani svého milého
jediného ze sta
tolik očekávaného
vytouženého hosta

Čas naše naděje
stále mimo děje
jakoby se smál
neoblomný běží dál

„Kdo zůstal stát
teď stojí opodál“
Už je to tak
ujel mu vlak
ani se nenadál
Autor RU 82, 27.08.2012
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí