Bláznovství

Bláznovství

Anotace: ...se v dešní době nevyplácí, ale bez něj bychom se ukousali nudou.

 

 

Je to jak sen

tak prchlivé

pomíjivé

však

pravda

jen.

 

V hřejivém objetí

s hlavou v oblacích

snívali o dracích

v pokoji

z jiného

století.

 

Naneštěstí v této době

bláznovství obrací se v hrobě

sejdi z cesty již se nevrátíš

dnes platí jen

prach jsi a v prach se obrátíš.

 

Autor Cizí neštěstí, 31.08.2012
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, srozumeni, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí