Pro něj, teda, pro Tebe

Pro něj, teda, pro Tebe

Anotace: Přátelství je velká věc, někdy je to oříšek, jindy smetana. A někdy jen .. vzpomínka, či i jen pouhé přání...

Sbírka: Složené z papíru

Příteli, ptám se Tě, jsi to Ty?
Mě se dnes zhroutily všechny mé jistoty.
Co se stalo že se na mě zády otáčíš?
Proč vkrádá se myšlenka že se mi už nevrátíš?
Copak chceš odejít natrvalo?
Beze slov říct že za nic to stálo?
Blbost!
Přátelství bere a dává rovným dílem
a pokud jsme prošli jeho cílem,
prosím jen neříkej, že více než dalo,
přátelství se mnou ti vzalo.

Bolí mě, předemnou přítel mi mizí
křičím na něj ať řekne proč chce si být cizí.

To jsi TY! Mluv!
Řekni kde má ta zkurvená myšlenka původ!
Řekni jestli a jaký má tvé jednání důvod!
Řekni, nebudu ti vzdorovat
chci jen ať vím čeho mám litovat.
Mluv!
Řekni mi z jaké a uhnu ti z cesty,
jako vždy přeju si ať najdeš své štěstí.

Řekneš-li odejdi, odejdu,
no přítele jako ty
stejně už nenajdu.
Autor exKlarka, 01.09.2012
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí