Slovesná

Slovesná

Anotace: ...

Hrajíc si se slovy,
pod gaučem schována,
písmenka po pokoji ztracená,
na zdech jen hlen a spící ženy.

Hrajíc si se slovy,
bez slovesných tvarů,
uprostřed rozbouřené vany,
s bláznem od Karlových varů.

Ztracena pod hloubkou květů,
z růže zbylo jen trní,
srdce v ní už nehledají,
ti, co chtějí hvězdy spatřit.

Hlen a spící ženy,
po pokoji pod nánosem peří,
z roztrhaných polštářů z brk husích,
teď jen pod gaučem schována a
se slovy lásky na manželství si hrává.


Prvá a poslední, co okusila na vlastní
tvář,
tu sílu a ruku andělskou
svatozář.
Autor Láďa, 01.09.2012
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí