Hledání pravdy

Hledání pravdy

Anotace: pro všechny

Hledá se pravda, která všude schází,

občs se jí, jen tak zamane.

Projít zdí, najít v sobě frázi,

stačí vyslovit ji občane.

 

Hledáme pravdu, každý v něčem jiném.

A za ní ta dvířka zavřená.

Ve starém hradě,v největší z věží,

ukrývá se tam zamčená.

 

Čeká na toho svého, až jí zase pustí,

až nabýdne jí klíč.

Od světa , do lidí, až ji vypustí.

Snad nebudem už dávno pryč...

Autor Liduška, 02.09.2012
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí