Dobré ráno

Dobré ráno

Anotace: neměla bych tolik koukat na soudní dramata

Sbírka: Variace

Zbohatnout

není přesně to

co si člověk představuje

když do toho jde

 

Možná

když jde od toho

 

Jenže nakonec

všechno záleží na tom

kterými dveřmi projde

kam hodí cigáro

komu uzme klóbrc

s kým se nedá do řeči

a jestli zakopne na schodišti

nebo v lese

 

Vše má své výhody i nevýhody

 

Proč psát

a snažit se něco změnit

když venku čeká svět

který se mění dřív

než dopíšeš první odstavec

 

Vytáhni tu dýmku z huby

najdi brejle

a člověka

který ti jako první řekne:

Dobré ráno

Autor Ori Eremos, 03.09.2012
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí