Čas

Čas

Anotace: ČAS – Často jen Absorbovaná Šance pro život

Tik, tak,
tik, tak,

kyvadlo hodin krátí si cestu ledabyle,
tam i sem
když prostor si ohne kolem času,
hned každá vteřina dostane vlastní krásu
a prostor se stane jejím otrokem.

Tik, tak,
tik, tak,

hodiny každému čas jinak měří
mládí letí jak kůň
a stáří se drží pěkně u zdi,
však pravdy mudrcům nikdo nevěří,
a spratci jsou ještě k tomu drzí.

Tik, tak,
tik, tak,

jediná smrt sobě čas osedlala,
někdy je dítě,
jindy stařena malá,
co kosou přesekne tenkou života nit
a dalšímu z nás přestal se čas měřit.

Tik, tak,
tik, ……..
Autor kasparoza, 03.09.2012
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, střelkyně1, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt dobré.. s fantazií a výstižné. tak dík.

11.11.2012 20:38:44 | Robin Marnolli

Tak...konečně jsem tě tu chytla a je to hned za ST a jsem hrozně ráda,že jsi přišel:))

20.09.2012 19:47:37 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí