ÚVAHA USÍNAJÍCÍHO

ÚVAHA USÍNAJÍCÍHO

Anotace: Problém mnohých

Tělo chce spát
mysl je proti
Kdo rozpor zkrotí
Jako maják
pro trosečníka
jsou tu ještě
dvě deci vínka
Cítím srdce bije
vrací se síla
Stále tak sám
někam se vznáším
jak je to lepé
Nebo snad padám
do uličky slepé
Až se rozední
už v novém dni
opustím snů svět
snad budu svěží
jak rozkvetlý květ
Autor RU 82, 04.09.2012
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo kde jsou ty časy kdy jsem lehl a spal.. ;-)

04.09.2012 14:44:29 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí