Smrt

Smrt

Anotace: nebaví mě žít, na tomhle světě, stačí jenom chtít, a nebudu na téhle planetě!...

nebaví mě žít,
na tomhle světě,
stačí jenom chtít,
a nebudu na téhle planetě!

marné pokusy zabít se,
nevychází mi to,
stačí jenom snažit se,
vyjde mi to...
Jednou.....

Každé ráno,
co se probudím,
a zeptám se,
proč žiju,
jsou pro mě peklo,
doufám že v něm schniju..

Lidem,
těm všem závidím,
do duše jim nevidím,
možná až tam uvidím,
s duší jejich promluvim,
potom udělám to,
co dlouho chci..
Duši svou,oknem rovnou prohodim...
Autor Vanny, 05.09.2012
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný dílo :)
A ten pocit znám ..

14.03.2015 19:18:33 | Pucík 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí