NAŘÍKÁNKA 2.

NAŘÍKÁNKA 2.

Anotace: Problém přípravy jídel a stravování.(Žádný křehký verš, jen dětská říkánka.)

My lidé když to chceme
to se něco nablbneme

Potraviny pracně zdobíme
s chutí hned vše pojíme

Každý by měl jen za chviličku
sousto rozměnit až na kašičku

Nebylo by bezpracné a snazší
místo nazdobené tabule vaší
hned podávat jakoukoliv kaši

Né pivo vepřo zelo knedlo
meňéj by sa teho aj zedlo
Bylo by šak furt eště jedlo
Autor RU 82, 07.09.2012
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí