Lady temného sukna

Lady temného sukna

Anotace: Seznamte se ... ale vy už se znáte.

přichází za mnou pokaždé
když ke konci chýlí se den
a jedinou otázku mi klade
prý jestli jsem již znaven

ptá se na to samé dokola
stejnou klade mi otázku
jako kdyby vždy zapomněla
že ptala se již na začátku

já vskutku mám ji rád
a nebráním se jejím návštěvám
jsem s ní přeci kamarád
a dobře už ji znám

když usnout se mi nedaří
tak dlouho obcuji s ní
že nic už poté nezmaří
moji touhu po spaní

je stálým zdrojem inspirace
stejně jako pramenem únavy
jenom nevím z čeho více
mám pak bolesti hlavy

já vím, že jí také dobře znáš
pokaždé, když jdeš spát
jí cestou do postele potkáváš
nemá smysl zapírat

již jsme oba plků syti
známe jí, možná až moc
dovol mi představit ti
tu uhrančivou lady, Noc
Autor Kvído, 09.09.2012
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: srozumeni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkej nápad...***

09.09.2012 20:17:52 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí