Já a můj svět

Já a můj svět

Anotace: Tak nějak blázním, když jedů domů, do české kanady, do svých lesů,ke svým neviditelným milovaným přátelům.

Hledala jsem víly ,po lese.

V modřínech, tam

kam chodily spát.

Hladila jsem draky po hřbetě,

A bavilo mě s vlky usínat.

 

 Meluzíny brala do tance,

při půlnoci světluškou byla.

Elfové vědí ,jaká jsem

se skřítkama jsem se zžila.

 

Ve dne chodím po vodě,

dušičky na dně počítám.

Hejkalum ladím hlasivky,

Bludičky za sestry zas mám.

 

Hledala jsem víly po lese..

 

 

 

Autor Liduška, 10.09.2012
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: me999, Gregy, tato22, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prosím tě, raději se neotáčej...!

10.09.2012 21:49:20 | Gregy

:-)))

10.09.2012 22:54:34 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí