FILMOVÉ DEŠTĚ

FILMOVÉ DEŠTĚ

Anotace: Miluji deště! Nejvíce ty filmové.

Často sedím
někdy už
až sklesle
lačný vize
na křesle
pěkně v suchu
u televize
Co nevidím
lehce domyslím
si v duchu

Rád pozoruji
husté deště
nejčastěji v „Ňujorku“
kde nelidsky leje
uprostřed děje

Jinde je sucho
nic se neděje
Chyba režie
Herec divák
vše přežije

Napětí děj
dál plyne fičí
K čemu všemu
jsou také slouží
všestranní hasiči
Autor RU 82, 10.09.2012
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki, Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejčastěji v „Ňujorku“
kde nelidsky leje

Déšť je asi vždy nelidský, ale líbí se mi, co se za těmi slovy skrývá!

10.09.2012 11:38:07 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí