ĆAS NÁŠ PÁN

ĆAS NÁŠ PÁN

Anotace: Už bylo na čase, zmínit se o čase. Tak ĆAS je tu zase!

Čas neúprosný pán
často zdatný soupeř
přesto vládne nám
Na pohádky už nevěř

Plyne jaksi mimo nás
řídí světa běh Jeho krásu
Běží i když nic se neděje
Vše podřízeno je jen času
Snad se někdy usmívá
možná že i radost mívá
smutný jistě nebývá

Tvrdí - „Problém mám“
Uklidním ho „Nejsi sám“
Nehleďte na svůj věk
začít můžete cokoliv
to nebo ono kdykoliv
třeba právě teď hned
Nečekej žádný vděk
Jen tvé zadostiučinění
Větší radosti ani není
Autor RU 82, 12.09.2012
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí