CÍRKEVNÍ RESTITUCE

CÍRKEVNÍ RESTITUCE

Anotace: kdy kráčí zloděj se zlodějem ruku v ruce. Co si o tom myslí lidé v republice

Jen zaslechnu církevní restituce
a už mám - nevím proč zač a nač
nejdelší kuchyňský nůž v ruce

Odevzdejme svou duši Pánu
a všechen majetek Vatikánu

Církevní restituce
nevěřícím prudce
stoupá krevní tlak
a třesou se i ruce
Žádáme změnu pak
Pějme píseň svou
o tom jak zloději
darují lup zlodějům

Třetina žije na hranici bídy
Církev okrádat je se neštítí

Žijeme ve strachu z neskonalé milosti boží
zaplatíme církví ukradený majetek i zboží
třeba zabavený po popravě českých pánů
Říkáme jen pravdu často málo známů

Dodatek vyžádán reakcí čtenářů:
I nevěřící chtějí návrat majetku církvím. Ale jen toho poctivě získaného. Víte, že:
1. třeba pálení čarodějnic nebylo nic jiného než především získávání jejich majetku?
2.Římsko-katolická církev je nejstarší a nejlépe organizovaná mafií? Legální - podporovaná mnohými vládami.
Před 2.SV jsem sám zažil, jakým způsobem se církev obohacovala.
Autor RU 82, 13.09.2012
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí