Ráno- včera, dnes, zítra

Ráno- včera, dnes, zítra

Po oknech plazí se paprsky
Proplouvají pokojem
Otevírají mi víčka a potichu šeptají pozvání do dalšího dne.
Nebráním se, jen se chvíli pozdržím ve svém snu, cítím ještě jeho chuť.
Jako mžik trvala noc, co zamhouřil jsem oka, ten přelet do nového dne,
Pro ručičky hodinek pár kroků, kolem dokola.
Nestačím je brzdit a nekompromisně mě čas tlačí dopředu. Proč, když chci zpět.
Už není čas, mít čas…

Za pár let se podíváš na svět mýma očima.
Jednou, až tě slunce probudí, vzpomeň si. Na chvilky, co tlačily nás k zemi a kde jsme teď.
Autor Vombat Kšíry, 14.09.2012
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí