VZPOMÍNÁM, VZPOMÍNÁM

VZPOMÍNÁM, VZPOMÍNÁM

Anotace: a když verš k verši dám, snad z toho "báseň" mám

Z našich vzpomínek
vzniká jistý pramínek
bystrý když jen maličký
mezi našimi srdéčky
tvoří jakési potůčky

Každý má nějakou vzpomínku
Především na svou maminku
Pak na dětství a školní léta
jak opustili svá hnízda rodná
poznat kolik každý ještě nezná

Vzlétli do neznámého světa
nevěděli co vše nás tam čeká
Ta doba nebyla zas tak hrozná
Časem každý dobro od zla pozná
Autor RU 82, 15.09.2012
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí