O životě

O životě

Anotace: ...

Minuta po minutě,
životu ubíhá..
Spousta krásných chvil
na které každý rád vzpomíná..

Pláč s úsměvem
v životě se střídá,
jen dál jít vpřed
nám zbývá..

Po každém pádu musíš vstát
a ze dna se odrazit,
bojovat proti osudu
a šťastně ho porazit.

Smutnit máš právo,
ale jen chvíli.
Hlavně Ti nesmí
nikdy dojít síly.

Tak se vzchop
a pojď žít,
nikdy nevíš jak dlouho
tu můžeš být.

Užívej si každý den,
noc i hodiny
nikdy nezapomeň na lásku,
přátelé a rodinu.

Mysli na to,
že peníze jsou jen fraška
a lepší náladu
Ti nezískaj drogy ani plná flaška.

Život je jen jeden
tak ho s humorem ber..
NESNI , ALE ŽIJ SVŮJ SEN..!
Autor Eresiel, 17.09.2012
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí