MINIATURY 9.

MINIATURY 9.

Anotace: Českému humoru není nic svaté. Třeba „Čaj o páté“, začátek v 18.hodin.

DNEŠNÍ NABÍDKA
není marná
K pěti rumům
černé brýle
z d a r m a

ALKOHOLIKEM SNADNO A RYCHLE
V dětství cukrů s Alpou
jsem snědl až tolik
že hned v dospělosti
byl ze mne alkoholik
Proto ani lásce
nebyl jsem sokolík

ZATVRZELÝ STRACH
Tak co Jak je ti
Jaké máš rozpětí
svých perutí
Nemusíš se bát
Už nevrátí se „sověti“

UPŘÍMNÉ STÁŘÍ
Vyšli z domu
Všem k obdivu
vzali se za ruku
Tiskli se k sobě
Nelíbal Jen ji olízl
Pak láskyplně řekl:
„Ty můj Nanuku“
Autor RU 82, 18.09.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí