Tam, kde radost žila

Tam, kde radost žila

Anotace: aneb vzpomínky na první dva vysokoškolské roky

Pak zase jednou půjdu ve svých stopách
okolo domů, které již znají moji tvář
potichu, krok za krokem, za svými zády
které budou mizet v nedohlednu

 

Pak zase jednou půjdu v těch starých dobách
v očích se slzami, vážně, nejsem žádný lhář
budu míjet ty bary i své staré kamarády
snad vzpomínek tíze příliš nepodlehnu

 

Pak zase jednou půjdu v záři podzimního slunce
na každém rohu vůně mladých slečen
jejich hluboké oči ve větru zaváté vlasy

dám si burčák, sednu do trávy a budu se smát

 

Pak zase jednou půjdu s holkou ruku v ruce
napůl oblečen, napůl do nahoty svlečen
těžko se zapomíná na ryzího štěstí časy
ve snech vracím se sem stále
to nebudu lhát

 

Autor Muta cum liquida, 18.09.2012
Přečteno 345x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička se mi docela líbí, jen ty tři tečky na konci mi příjdou zbytečné. Mě osobně, tu básničku ruší

18.09.2012 09:03:47 | kočkopes

a asi na tebe dám, jinak díky, snažím se užívat plnými doušky

18.09.2012 15:17:23 | Muta cum liquida

Vysokoškolské roky byly krásné:).Pro tebe asi ještě jsou, tak užívej:)

18.09.2012 09:00:50 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí