Tajně

Tajně

Anotace: Trochu podivná báseň vyjadřující suchý zmatek duše :-)

Chytím tě za ruku
do schodů vedu tě
na hlavě paruku
pak stojíme nehnutě

V očích máš plamínky
a spoustu otázek
jsme jak dva kamínky
tvoříme obrázek

Cvaknutí klíčů v zámku
zrychluje se dech
tupá bolest kdesi v spánku
svědomí - prosím, dnes nás nech

Za hodinu lásky
zaplatíme draze
dnes nemyslím na Tvé krásky
a máme se blaze

Autor Neznámá v neznámé době, 19.09.2012
Přečteno 651x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Eris Greensun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí