Pro anonyma

Pro anonyma

Anotace: Neznámí hrdinové, co nás občas namíchnou.

Černou duši, ten kdo mívá,
neustále se jen skrývá.
Duše jeho horší troudu,
odpusťme však tomu bloudu.

Radost má, že lidem škodí,
špatnost se mu velmi hodí.
Nekazme mu jeho hrátky,
vždyť i blázni mají svátky.

Útroby mu závist svírá,
z jeho dechu čpí jen síra.
Pro něj není pomoc žádná,
osoba je totiž vadná.
Autor Psavec, 19.09.2012
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: Romeo3769, snupicek, Jiparo, ewon, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí