Zhoubná piha charakterní

Zhoubná piha charakterní

Anotace: je to jen legrace, byť na facebooku by se pár takových určitě našlo:)

Jak šlupka od banánu
pihatá na charakteru

byť lajky na netu

 

dávaj ji sílu
dávaj Ti sílu

nos nahoře
šlupka co neoře

 

ta ani zametat
nedokáže

jsi jako dítě
s počmáranou zdí v bytě
jen rodiče díky virtualitě

 

nepochválí Tě
nepochválí Tě

Šlupka je dole
opona hore

 

a ten slouplej banán
místo srdce

 

jen

 

salám..

Autor Woski, 20.09.2012
Přečteno 764x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí