Podprsenky

Podprsenky

Anotace: Nešetrné zacházení.

Nezlobte se podprsenky,
za ty háčky urvané,
to se mě napnuly trenky,
při partii vyhrané.

Též se kaji za ramínka,
smutně padla do dáli,
zůstala mi jen vzpomínka,
co jsem večer dělali.

Promiňte mi také krajku,
trochu jsem ji zmuchloval,
dnes jsem prožil krásnou bajku,
s děvčaty se miloval.
Autor Psavec, 21.09.2012
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: PetTulak, synanceia, Neznámá v neznámé době
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po dlouhé době jsem se usmála,moc pěkné a vtipné...děkuji...

22.09.2012 19:18:38 | afig

Já děkuji za návštěhu a komentík.

22.09.2012 19:44:21 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí