Prokletí

Prokletí

Anotace: Netřeba slov...

23.9.2012   23:30
 
Prokletí
 
Prokletý jsem
životem proplouvám
o ostré hrany kamení vadím
v lásce cit nemám
stále trpím
oddanosti lásky slepé
jež mě zníčila.
 
Prokletí lásky
mé srdce ničí
cit mrtvý
jež mi nedává spát
jež mě ničí
bez možnosti
jít a žít dál.
 
Prokletí lásky
životem zničený
přes horu slibů
zrady a přátelství
cest nekonečných a bolestných
slz jež krápěli tvář
smutku a bolesti
trpící se duše.
 
Prokletí lásky
jež naplnilo osud
životních bodů útrap
srdcí trpících
budoucností danou
přec děravou kulkou
zrádnou s pachutí smrti.
 
Prokletí lásky
s duší uvězněnou
v temném anděli
bez možnosti svobody
citu srdce
prokletí lásky
uvězněné hluboko vně
 
tak hluboko
jak láska a něha byla
i přes trpká úskalí
ostrých hran
vně vody skal......
Autor JarekBrnoCz, 24.09.2012
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Časem tak vzácným mrháme, do tenat lásky se opět vrháme. Mávám Ti, moc hezky jsi to napsal.

18.10.2012 15:11:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí