Frustrace

Frustrace

Anotace: Není to se mnou zas tak zlé.

nejsem depresivní typ

s životem se neperu

bohužel

moje básně by zněli líp

asi se na to vyseru

 

necpu do básní hrubosti

a píši jedině spisovně

já vůl, že?

je to potom k zlosti

když výsledek vyzní srandovně

 

rýmy skládám pravidelně

naivně dodržuji formu

nevěříš, co?

já vím, zní to neuvěřitelně

co je komu po rýmujícím se rýmu

 

je to otázka nejbližší doby

a budu básníkem zhrzeným

nesměj se

napíši básně plné deprese a zloby

a o pauze na oběd stanu se slavným

 

Autor Kvído, 24.09.2012
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí