Nesnově snová

Nesnově snová

Anotace: už jsem unaven spánkem beze snů...

Poklidný zástup mlčících stromů,
uprostřed snů,
naproti všech možných zástupů,
jen kousíček z nočních můr.
Cesta lemována patníky z ostružin,
krvavě rudé a rudě krvavé
jen bezbožné křížky na větvích,
co zvony z kostelů děvkám nahání.
Kroky jen střídají nohy vedle nohou,
brouzdaliště uprostřed padlých listů,
co nemohou zpět do nebes,
kde andělům padají z křídel legální
chlasty.
Když dvě ve skutečnosti jsou čtyři,
a zvířectvo mohou se nazývat lidmi,
stačí vždy jen malý krok,
a ze snů stává se navždy zlý hrob.
Autor Láďa, 24.09.2012
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí