AKT BLAHOPŘÁNÍ

AKT BLAHOPŘÁNÍ

Anotace: Neměla by to být jen formalita

Lidi Mám vás skoro všechny rád
Prosím Více lásky dávat ale i brát
Na dobré vzpomínat a jen se smát
…….
Blahopřání se přijímá
i s nádechem dojetí
čehož jsme teď obětí
Vroucnost křídel nemá
Bez nich kam doletí

Ruku polož na srdce
pak zhluboka dýchej
Ne snad nijak prudce
Na sebe pozor dej

Leť vysoko Co nejvýš
Chápej co ještě nevíš
Říkám ti snad už posté
Pokaždé a zas Vrať se
Všechno je tak prosté
Autor RU 82, 26.09.2012
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí