Hospodyňka Helenka

Hospodyňka Helenka

Anotace: Vesele jen vesele.

Do Kaufu se Hela žene,
pro kuřátko zamražené,
ušetřit chce jistou sumu,
také koupit láhev rumu.

Zapomněla jak to říci,
že tu máme prohibici,
metanol ji zkřížil plány,
jen pivo čeká na pány.

Muži jako správní Češi,
nedostatek hnedka řeší,
slivovici od souseda,
sehnal jeden neposeda.

Bez kolku je, zato chutná,
že stát chudne, je všem putna,
až nám vláda všechno zdraží,
budem chrápat na nádraží.
Autor Psavec, 26.09.2012
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Romeo3769, snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí