Párty na uvítaní

Párty na uvítaní

Anotace: Tak já vidím své uvítaní na VŠ

Na vysokoškolskou party jsem šel znejista
přitom jsem tam seděl jak hokejista
Koukal na plac kam co líta
kdo kam se všechno vtíra

Jedno pivečko na zahřátí
kluci z fotbálku ááá ledy už tají
Seznámení, přiťuknutí a koukání na dámy
to vše hodnotíme a přitom zní vítej mezi námy

Po dalším pivču raději sázím na limču
přitom sranda kupí se a ejhle nikdo plíží se
Dívka tuze pěkná mě líbí se
přitom tak křechká ale směje se
Zvláštní ta dívka něco v sobě má
proč z mé hlavy paseku děla?

To už nezjistíme
Pač nevíme zda někdy, objeví se.
Autor Karlik, 27.09.2012
Přečteno 479x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je jako vítání prváků u nás...tedy až na tu dívku to sedí... u mě to byl chlapec...:) ale jinak to sedí přesně!!

26.10.2012 17:40:48 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí