Malá

Malá

Anotace: "K"

Ohluchla jsem tichem mezi náma,
oslepla jsem z přetvářek a lží.
Psaní - v lůno nese vrána.
A dech mi v snaze nestačí.

Smrt ve stínu mi stojí,
láska v obranu se vpila.
Matka - o dítě se bojí.
..chci jen, abys žila.

V roztrhaném světě snů,
zvedám hrdě bradu.
A navzdory všem dopadům
v povinnost si kladu.

... bojovat ...

za každý "náš" další dech.
Autor Analisieren, 28.09.2012
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím vám oběma palečky (jsou taky dva)

28.09.2012 19:05:35 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí