motýl si sedá,když má unavená křídla

motýl si sedá,když má unavená křídla

Anotace: ..

někdy zapomínám jak to je
asi že dobře se pak cítím
jinde jsem
a takovou tu hříšnou touhu
co jsem v mládí míval
zažívám

trochu to hlavu motá
a na poslední chvíli
to jako abych nenarazil
smysly zapínám
obcházím nahodilé stromy
no a úsměv zvláštní
brouzdá moji tvář

prohlížím staré fotky
tak dávné
jen ty barvy pořád sluší
a že krz ty vlasy na ramena
pral se za ně
... nevěřím

ke dveřím
bráno po dvou schodech
s tou rychlou klecí
co dutinou se souká
snad abych ještě jednou vyhrál
soupeřim

tak asi naposledy na tahu
co možná svítání jen lehce mine
a cizí lidí zase potkám
co jak bratry z krve vzešlé
k ránu v objímám
Autor poeta, 28.09.2012
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Admen, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí