zapeklitosti mezigenerační

zapeklitosti mezigenerační

Anotace: osoby a děje jsou čistě náhodné a pokud se staly,kdo ví jak to bylo doopravdy

 

pohádal jsem se s tchýní

z čeho mě viní??

že prý tu husu na sobotu chystá

zatímco já přijedu v den

kdy svatý Václav na nebesa

povznesen

 

drahá to neunesla

móře křiku

startuje a mizí v okamžiku

a já

náhle tak cizí

na bojišti .. slunce mizí

 

brání mi povinnost do zaječích vzít

té práce rozdělané ..nesmím klít

a do večera smutné ticho

pohledy míjivé

hledám oči tvé

  kouzla pod rukama nedaří se

houstne vzduch

 

ještě že pážata ve vedlejším hradu

netuší zradu

a směle hře se oddávají

aniž pravdu znají

zvesela

možná má jiskra za to mohla

však co by zmohla

nebýt té hranice vršené roky

nánosy křivd

z temné stoky

a tak jen schován stranou od výbuchu

co nelahodí mému sluchu

a čekám jestli bouře

vzešlá z křemene

zda se přežene

 

Autor zamotán v nedospělosti, 29.09.2012
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí