Mladá básnířka

Mladá básnířka

Anotace: Spolupráce láká.

Mladá Hela krásně básní,
to se jeden tiše zasní,
nabízím ji něhy více,
hned ji lákám do ložnice.

Moje slova plná medu,
květnaté hned řeči vedu,
spolupráce, milá Helo,
budeme jak jedno tělo.

Spojit Múzy já chci tuze,
proč tu stojíš ještě v blůze,
tohle přece nejsou hříchy,
neválej se mi tu smíchy.

Nedůvěra ta mě leká,
koukni, děvče, postel čeká,
tam se dobře báseň skládá,
Milana máš přece ráda.

Svoji Múzu Hela brání,
rychle prchám horem strání,
můj plán tedy došel zmaru,
u jiné mi přeje zdaru.

Autor Psavec, 29.09.2012
Přečteno 402x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Belmon, Romeo3769, vrbák, trhla.marketka, Paulín, synanceia, poeta, ewon, Písnička..., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, že nekulhá řemeslo ani obsah a i když to není můj šálek, tipuju a byl jsem tu rád:)

30.09.2012 13:02:14 | vrbák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí