Život?

Život?

Anotace: ...

Utíkám,
ty běžíš za mnou,
nedýchám,
seš silnou dámou.

Scházím z cesty,
ty zas tady,
zatnu pěsti
a lidí řady.

Utečte lidé,
utečte daleko,
nikdo nezbyde,
běhaj moc nalehko.

K zemi a můžeš vstát!
Buď dole a budeš spát!
Své všechno mi musíš dát!
A já si s tím budu hrát!

Teď pros mě o milost!
Odhoď všechnu zlost!
Až přejdem spolu most!
Zbyde už jen tvá kost!

Pak ticho mě našlo,
objalo chladně,
slunce už zašlo,
usínám ladně.

Budím se ze sna,
snad zase běžím,
představa děsná,
pořád nevěřím.

Pořád nevěřím,
tak jdu dál,
příjdu ke dveřím,
je konec, tak bal.
Autor Elee, 29.09.2012
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem pěkný rým, i rytmus tam byl, tak sem dal bodika:-)

05.12.2012 21:03:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí