Živote budoucí prosím

Živote budoucí prosím

Anotace: I prosba k životu je občas nutná.....

29.9.2012  21:07   Svitavy

 

Živote budoucí prosím

 

Živote drahý

zvláštní a jedinečný

svou náklonost mi už dej

štěstím lásky pomoz mi

ženou srdce podaruj

nenech mě smutně žít

neštěstím trápit

 

svou náruč mi dej

darem lásky obdaruj

vrať mi cit lásky zpět

jaký jsem měl

opět bych milovat chtěl

životem jít dál

s ženou do světa šel

nebyt sám.

 

Živote krásný a malicherný

nevděčností

nenávistí prošel jsem

lstí a útrapami tvými

zkoušen byl

smutek v srdci dusil jsem

žen spoustu měl

poctivý a čestný ke všem byl

pak přec víš

že i utíkal jsem.

 

Živote jemný úchvatný

vrať mi pocit útěchy

vrať zpět srdce mí

cit lásky bez mezný.

 

Živote krutý

přec víš

šťastný už chci být

ne jen smutek mít

láskou žít

jednu ženu milovat.

 

Živote drahý nelehký

svou náručí příjmi mě

láskou obdaruj

nech mě prosím

už žít......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor JarekBrnoCz, 30.09.2012
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beru to jako zpověď, žel, je pravda že šrámy od života bolí a zůstávají trvalé, máme je v sobě všichni a tak tomuhle dobře rozumím, pěkné.

18.10.2012 15:14:38 | carodejka

stěžování nepomůže nikdo za tebe tohle neudělá

30.09.2012 17:09:43 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí