Tobě děvče Tobě

Tobě děvče Tobě

Anotace: co říci dál...

29.9.2012   23:40   Svitavy

 

Tobě děvče Tobě

 

Láskou jsem Tě vnímal

miloval srdcem

psal citem

volnost dal

Tebe vzdal

nechal jít

milovat nepřestal.

 

Čas ubíhá

mnoho dní ušlo zas

nedoufal jsem už

přec to zvlád

o Tebe přišel

milovat nepřestal

však šel dál

Tebe vypustil

srdce vyprázdnil

opět v duši sám

citem milovat nepřestal.

 

Kdo ví co bude dál

co přinese čas

osud co dá

láska a cit projeví se

přátelství však zůstává

přec tolikrát

dokázal Tobě cit

moc přitom nežádal

jen ať daří se Ti

žiješ dál

milovat Tě nepřestal.

 

Drahá jediná

živote něžný nestálí

co život po nás chce

s maskami žít mě nebaví

city přetěžké

leč oddaně trpké.

 

Drahá

kvítku něžný

poupě růže rudé

lístku zelený

s rty tak něžnými

očí jasně smaragdových

žij štěstím lásky

hlouby citu nadějí....

 

Srdcem však strach o Tebe pořád mám...

Autor JarekBrnoCz, 30.09.2012
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná zpověď, vyznání se, ach ta láska.

18.10.2012 15:07:55 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí