Ztracená

Ztracená

Anotace: existenční...

Narážím na stěny jako pingpongový míček,
znavená je z toho duše má.
Pohasíná růž mých líček
a hlava je zmatená.

Nahoru a dolů
létám tam a sem,
kde najdu oporu
aspoň pro jediný den?

Kam směřuje existence má?
Kdo mi domov a lásku dá?
Kdo mi ukáže jakou cestou vydat se,
Kdo nastaví mi střelku na kompase?

Těžké je proplouvat životem.
Plachty každý den jiným směrem chtějí jít.
Osud s nepřejícným tarotem,
S větrnými mlýny stále se bít.

Najít správný cíl
Po tom toužím já
Vrhnout se v života výr.
Ať už se mi to jen nezdá.
Autor FANGirl, 01.10.2012
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: wendy.poezie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo se najde, hlavně neztrácet naději :)

01.10.2012 01:10:05 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí