Ke spánku ulehnout

Ke spánku ulehnout

Anotace: ...

Dostali jsme dar
dar snění a snů
Marníme tolik času
času a mnohem víc dnů
Kdy bdíme, chodíme
myslíme, ale nesníme
Jsme jen divné loutky
loutky které tak málo sní
 
Toužím ke spánku ulehnout
a ponořit se do moře snění
Zůstat o něco málo déle
o něco málo, navždy
Zapomenout denní bdění
touhám ze snů propadnout
 
Miluji noc, miluji sen
nezažít již žádný den
Autor nývlt, 01.10.2012
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí