Vánek

Vánek

Anotace: Co se může přihodit, když podceníme sílu některých.

Vánek slétl z nebe k zemi
běhal mezi prostěradly
Schovával se pod sukněmi
se spodními houpal prádly

Vánek dospěl v silný vítr
aby šuměl mezi klasy
aby jako v širém moři
v poli dělal nové trasy

Z vánku stal se vichr prudký
Lámal stromy, trhal střechy
Dělal jenom špatné skutky
Vraždil lidi bez útěchy

A proč z vánku stal se živel
ze kterého lidé šílí?
Protože hned na začátku
Jeho sílu podcenili.
Autor Krikloun, 01.10.2012
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepřijde mi, že by to nějak skřípalo...líbí se mi to, pěkně plyne.
RM.

03.01.2013 16:20:29 | Robin Marnolli

Četla se mi vánkově;)

01.10.2012 14:04:42 | Lilien

a co teprve když podceníme rýmy.Nějak ti to tam podivně skřípe a poskakuje.

01.10.2012 13:44:20 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí