Exekutor v baráku

Exekutor v baráku

Anotace: ............

Přišla paní exekutorka na cikána
Nedopřála mu dospat
Ni, dobrého rána
Nemohl si namazat
Už ani rohlík s máslem
Teď bude přemýšlet
Nad „se smyčkou“ lasem…
Autor v.hercik, 01.10.2012
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí