Zoufalství

Zoufalství

Anotace: když mysl ovládne beznaděj

Zakousla se do krku

něžná a zákeřná

srdce rve na půlku

mademoiselle nevěrná

 

Kde se nacházím a kam mířím

pozdní slunce hladí tvář

touhou uvnitř stále hořím

a hledám svou svatozář

 

Rosa smáčí vlasy

vlhký vzduch plní plíce

pryč jsou všední krásy

již nikdy nevrátí se více

 

Autor Neznámá v neznámé době, 02.10.2012
Přečteno 604x
Tipy 5
Poslední tipující: střelkyně1, Lenka Krásnodvorská, Bernadette, andel.smrti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí