Životní dluhy

Životní dluhy

Anotace: já a moje druhé já

Brala jsem, příliš hodně.

Vždy plnou náruč štěstí.

V každém z okamžiku,

ve svém nitru.Naučila jsem se

prsty v prstech splécti.

 

Brala jsem,matkám syny.

A dováděla s nimi...

Jako dábel, mezi svými-rohatými,

Žila jsem mezi chtíčem opylými.

 

Brala jsem srdce vlkodlakům.

A starcům dodávala síly.

A z černých mraků,pyla víno s

neživými.

 

Brala jsem příliš hodně,

ted  ve tmě se tiše budím,

jsou dny ,kdy sedím o samotě,

sama své sny nudím..

 

Brala jsem kříže  na kopcích,

kde boží muka stály.

A v dálkách, pod duhou

to ovečky zvoncům písně hrály.

 

Brala jsem, kamarádkám muže,

a chtíčem se celá chvěla.

A moje duše s rudou září...

ohněm se celá rděla...

 

Brala jsem....

 

Teď už neberu,

každému jeho vracím,

tak přijdte si

prosím ,

pro své...

Já své dluhy splácím....

 

 

Autor Liduška, 03.10.2012
Přečteno 1162x
Tipy 5
Poslední tipující: Ally, Sarah, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vydarene

12.02.2019 21:47:34 | Ally

Mooc pěkné Liduško.

26.06.2013 13:58:09 | Jozef Bojanovský

na libres jsem taky:-)

13.01.2013 23:55:23 | Liduška

Je to moc pěkné, i když zde na modru apsolutně nedoceněné.Lidé, kteří umějí psát hezké básničky, a rozumí jim, jsou dnes již dávno na Libresu.
Jinak to nejde, ST.(jo, a ta fotka taky zajímavá:-) ).

11.01.2013 11:40:49 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí