ÓDA NA OLŠAVU

ÓDA NA OLŠAVU

Anotace: Vzpomínky stále živé, hřejivé a milé

Oblečen jako v pyžamu
vystudoval celou JAMU
Napsal i Ódu na Olšavu

Vzpomínám na řeku Olšavu
V duchu kolikrát ji přeplavu
Olšavěnko - naše moje milá
z dětství vzpomínka tu zbyla

Tenkrát jsi byla veletokem
dnes vím že tě zdolám
o tyči jen jedním skokem

V úmyslu už léta mám
vidět tě příštím rokem
Nebo snad pod stavem
už si nikdy nezaplavem
Autor RU 82, 03.10.2012
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

03.10.2012 14:59:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí