Jak dalece to zajde?

Jak dalece to zajde?

Anotace: Asi to už ví všichni, ale nikdo o tom nechce mluvit nahlas...

Je to blízko

blíž než se zdá

a přesto lidstvo

nikdy nic nepozná.

 

Vždyť nejde jen o to

mýt vše a mnohem víc

ó svatá prostoto

vždyť mnozí nemaj nic!

 

Prostě tu jsou lidi tací

kterým nestačí svět

jsou ohromně splachovací

a chtěj všechno hned.

 

A bude to horší

neboť generace má

je poslední z lepších

poslední obrana.

 

Před tupostí mladých

kteří neváží si ničeho

před generací hloupých

kdy vše bude zničeno..

 

A přesto je nasnadě

rázné to řešení

jen podlehnout návnadě

hned pocítit zlepšení.

 

Chce to výprask pořádný

na pozadí fracků

nejlépe nandaný

králem všech klacků.

 

Z hlavy jim vymlátit

tu zrádnou myšlenku

pochyby vyvrátit:

„Tak mysli ty holenku!“

 

Budeš-li blbej

tak až budu pryč

zbudeš jen chudej

nicka z nemanic..

Autor Christien, 05.10.2012
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá generace si myslí, že ta následující je horší. Je to jen úhel pohledu. Nezavrhovala bych všeobecně. Jsem si jistá, že velikost ducha nezávisí na věku a stáří, není moudrost sama. :-))
Jako povzdech...chápu :-))

06.10.2012 12:31:51 | Lenka Krásnodvorská

Nevím zda jsou všichni tací. Asi je jich dost.

05.10.2012 21:31:05 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí