TICHO LÉČÍ !?

TICHO LÉČÍ !?

Anotace: Zamyšlení nad zdravotnickým logem

Ticho prý léčí
Otázka tu je
(má nebo něčí)
Také uzdravuje?

Kdo však tuší
že ticho a mír
musí být také
v lidské mysli
a v naší duši

Pak nejenže
uzdravuje
Zdraví trvale
i posiluje
Tak nějak to je
Autor RU 82, 06.10.2012
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: ašari
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí