Bujará noc

Bujará noc

Anotace: Kámoška si nedá pokoj a zase poslala kousek básně, abych ji dopsal. No, já si klidně udělám ze sebe legraci.

Milan noční krajinou,
spěchá tajně za jinou,
našel si zas Marušku,
už ji vidí na lůžku.

Musí se však mermomocí,
spolu scházet pouze v noci,
Máňa chystá doma vínko,
Milan ťuká na okýnko.

Cestou si vesele pískal,
neb se v baru zase ztřískal,
zazmatkoval malinko,
popletl si okýnko.

Slyší, jak milenka chrápe,
do okna se za ní drápe,
chytá na ni potichu,
hladí rukou po břichu.

Mezi nohy hned se choulí,
vtom se lekne mužských koulí,
vyděsí se, achich běda,
vždyť tam leží Mařčin děda!

Zaklel, rychle prchá zpátky,
zastavil se až za vrátky,
přemýšlí, co bude dále,
nechce dát Marušce vale.

Moc ho láká děva milá,
nejednou s nim zahřešila,
tak se vrací, pozor dává,
zas s ním cloumá vášeň dravá.

Tohle je to okno pravé,
teď nastanou hrátky žhavé,
vždycky on byl mužem činu,
tak se vsunul pod peřinu.

Dívčí tělo vskutku našel,
nevadí mu, že si zašel,
Maruška se k němu tiskne,
potom blahem tiše výskne.

Roztouženě při tom sténá,
vášnivá je tahle žena,
sex s ní vážně děla divy,
výkřiky se nesou zdivy.

Děda však má špatné spaní,
neschvaluje tohle hraní,
rázně vlétne do ložnice,
v ruce pádná sukovice.

Zmizni chlape, já ti radím,
nebo ti jich pár nasadím,
že byl děda ještě chlapík,
sukovice tančí kvapík.

Milan rychle hledá díru,
tady nelze žíti v míru,
děd mu zdraví ohrozil,
s Maruškou že souložil.
Autor Psavec, 07.10.2012
Přečteno 372x
Tipy 12
Poslední tipující: eMHart, Holis, Chancer, Květka Š., střelkyně1, tato22, Miriska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"v tom se lekne mužských koulí..." a už jsem šel do kolen :-D Bravo, Psavče, bravo!

08.10.2012 21:45:56 | Chancer

fakt dobrý...ST

08.10.2012 12:02:12 | Květka Š.

já tady:-))

07.10.2012 18:45:18 | střelkyně1

Skvěle jsem se pobavila :-)

07.10.2012 13:20:28 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí