Jsem svůj

Jsem svůj

Anotace: Nevím ani, jak mě tohle napadlo. Prakticky se to nerýmuje a... a je to od srdce.

Kam se to ztrácíš?
Utíkáš od nás,
Z měkké náruče,
která ti dává pléd naděje.




Kam to jen jdeš?
Proč opouštíš cestu?
Nevidíš věci takové jaké jsou,
protože srdce ti svět zatvrdil.


Nevidíš, co jsi udělal,
matce, otci, dítěti.
Nevidíš, kam se ztrácíš
a kde cesta mizí.

Bojíš se, a tak lžeš,
a myslíš si, že útěkem to vyřešíš.
Před problémy se ztrácíš,
i když cestu přesně víš.

Otoč se a tajemství zvíš,
zachráníš víc než jeden život.
Z nevinných nedělej zločince,
A postav se čelem pravdě!
Autor Ali, 08.10.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí