Okradená babka

Okradená babka

Anotace: Další spolupráce.

Babka byla ve spořce,
vybrat sobě prachy,
dopadlo to přehořce,
dodnes trne strachy.

Stále vidí ochmelku,
jak k ní rychle míří,
vytrhl jí kabelku,
jen prach za ním víří.

Za čas potom babina,
za dcerou si zašla,
lékařská jsou rodina,
lumpa u ní našla.

Navádí pak doktorku,
svoji dceru milou,
když ji řekla historku,
ať mu pustí žilou.

Tohle já přec nemůžu,
kodex mi v tom brání,
jinak já si pomůžu,
dám mu očkování.

Vzala jehlu velikou,
zlosyn už se chvěje
pak s lékařskou etikou,
bodá do prdele.
Autor Psavec, 09.10.2012
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, poeta, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paradni satira ;)

11.10.2012 12:34:00 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí